Zalmtartaar met groene appel

Zalmtartaar met groene appel

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 250 g verse zalm zonder vel
  • 1 groene appel
  • 1 sjalot
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • peper
  • bieslook
  • geroosterd brood
  • sojasaus

Instructies

  1. Snij de zalm in heel kleine blokjes.
  2. Verwijder het klokhuis en laat de schil aan de appel. Snij ook de appel in kleine blokjes.
  3. Schil de sjalot en hak fijn.
  4. Meng alles door elkaar samen met de olijfolie, citroensap en peper.
  5. Dresseer de zalmtartaar op een bord in een ring.
  6. Werk af met versnipperde bieslook, wat geroosterd brood en eventueel wat sojasaus. Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *