Chocolade croissants met walnoten (snel klaar)

Chocolade croissants met walnoten (snel klaar)

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg (liefst rechthoekig)
  • 4 el chocopasta
  • een handvol walnoten (gehakt)
  • 1 eigeel
  • een scheutje melk

Instructies

  1. Rol het vel bladerdeeg open en snij hieruit 3-4 lange driehoeken.
  2. Smeer 1 el chocopasta over de korte zijde van iedere driehoek.
  3. Strooi gehakte walnoten over de chocopasta.
  4. Plooi de 2 hoeken van de korte zijde van de driehoek een beetje naar binnen en rol dan de driehoek op zodat je een croissant bekomt.
  5. Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de oven voor op 200°C.
  6. Roer een scheutje melk door het eigeel en wrijf de croissants in met dit mengsel.
  7. Bak de croissants 15min in de voorverwarmde oven. Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating