Chocolade croissants met walnoten (snel klaar)
Hoeveelheid 2 personen
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg (liefst rechthoekig)
- 4 el chocopasta
- een handvol walnoten (gehakt)
- 1 eigeel
- een scheutje melk
Instructies
-
Rol het vel bladerdeeg open en snij hieruit 3-4 lange driehoeken.
-
Smeer 1 el chocopasta over de korte zijde van iedere driehoek.
-
Strooi gehakte walnoten over de chocopasta.
-
Plooi de 2 hoeken van de korte zijde van de driehoek een beetje naar binnen en rol dan de driehoek op zodat je een croissant bekomt.
-
Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Roer een scheutje melk door het eigeel en wrijf de croissants in met dit mengsel.
-
Bak de croissants 15min in de voorverwarmde oven. Smakelijk!