Salade geitenkaas met honing-mosterddressing en rozijnenbrood

Salade geitenkaas met honing-mosterddressing en rozijnenbrood

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • gemengde salade
  • 1 stronk witloof
  • 1 rode appel
  • 8-10 kleine geitenkaasjes met spek
  • 2 el olijfolie
  • 1 el honing
  • 1/2 el mosterd
  • tijm
  • peper en zout
  • enkele sneetjes rozijnenbrood

Instructies

  1. Maak zelf rozijnenbrood zoals hier beschreven.

  2. Vul de bordjes met gemengde salade.
  3. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne sliertjes.

    Verdeel over de borden.

  4. Verwijder het klokhuis uit de appel en snij de appel in stukjes. De schil hoef je niet te verwijderen.

    Verdeel de appelstukjes over de borden.

  5. Bak de geitenkaasjes in een pan tot de kaas mooi begint te smelten.

  6. Meng ondertussen de olijfolie, mosterd en honing door elkaar in een klein kommetje.

    Kruid met tijm, peper en zout.

  7. Plaats de geitenkaasjes op de groenten en verdeel er de honing-mosterd dressing over.

    Neem er een sneetje rozijnenbrood bij.

    Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating