Salade geitenkaas met honing-mosterddressing en rozijnenbrood
Hoeveelheid 2 personen
Ingrediënten
- gemengde salade
- 1 stronk witloof
- 1 rode appel
- 8-10 kleine geitenkaasjes met spek
- 2 el olijfolie
- 1 el honing
- 1/2 el mosterd
- tijm
- peper en zout
- enkele sneetjes rozijnenbrood
Instructies
-
Maak zelf rozijnenbrood zoals hier beschreven.
-
Vul de bordjes met gemengde salade.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne sliertjes.
Verdeel over de borden.
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snij de appel in stukjes. De schil hoef je niet te verwijderen.
Verdeel de appelstukjes over de borden.
-
Bak de geitenkaasjes in een pan tot de kaas mooi begint te smelten.
-
Meng ondertussen de olijfolie, mosterd en honing door elkaar in een klein kommetje.
Kruid met tijm, peper en zout.
-
Plaats de geitenkaasjes op de groenten en verdeel er de honing-mosterd dressing over.
Neem er een sneetje rozijnenbrood bij.
Smakelijk!