Trifle met Griekse yoghurt, mango, vanillepudding en advocaat

Trifle met Griekse yoghurt, mango, vanillepudding en advocaat

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 2 passievruchten
  • 700 g Griekse yoghurt
  • 4 el bloemsuiker
  • 6 madeleine cakejes
  • 250 ml vanillepudding
  • advocaat

Instructies

  1. Neem een grote glazen kom.

    Giet de vanillepudding op de bodem. (ik heb de vanillepudding gemaakt met een zakje van Dr.Oetker, maar je kan ze ook kant en klaar kopen in de winkel)

  2. Meng de Bloemsuiker door de Griekse yoghurt.

    Schep nu de helft van de Griekse yoghurt in de glazen kom als tweede laagje.

  3. Leg bovenop de Griekse yoghurt een laagje van madeleine cakejes.

  4. Schil de mango en snij in stukjes. (hou een 5-tal reepjes over).

    Verdeel de stukjes mango over de madeleine cakejes.

  5. Giet nu de advocaat over de mango. Ik nam genoeg advocaat zodat ik het kon verdelen over het hele oppervlak van de kom. Je kan de hoeveelheid advocaat zelf naar smaak kiezen.

  6. Giet als laatste de rest van de Griekse yoghurt in de kom.

  7. Werk af met enkele reepjes mango en de pitjes van 2 passievruchten.

    Plaats in de koelkast voor zeker 1 uur.

    Smakelijk!

Bron: Spar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating