Spaghetti met zalm, citroen, paksoi en broccoli

Spaghetti met zalm, citroen, paksoi en broccoli

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 300 g gerookte zalm
  • 200 g spaghetti
  • 400 g broccoli
  • 150 g paksoi
  • 150 g philadelphia light
  • 1 citroen
  • 50 g rucola
  • dille
  • peper van de molen

Instructies

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes.

  2. Snij de bladeren van de paksoi. Was ze en snij ze in grove stukken.

  3. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking in een grote kom met gezouten water. 3 min voor de pasta gaar is voeg je de broccoli en de paksoibladeren toe.

  4. Na dat de groenten 3 minuten hebben mee gekookt met de pasta giet je alles af.

    Hou een beetje van het kookvocht aan de kant.

  5. Breng de pasta en groenten terug in de kookpot en warm voorzichtig op.

  6. Voeg de philadelphia toe en laat smelten tussen de warme pasta en groenten.

  7. Snij de gerookte zalm in plakjes en meng deze onder de pasta samen met 5 el van het kookvocht. Laat alles verder opwarmen.

  8. Rasp de pel van de citroen en voeg de zeste toe aan de pasta.

    Pers de citroen en voeg 2 el van het citroensap toe.

  9. Kruid alles met peper van de molen.

  10. Roer de rucola onder de pasta en verdeel in kommetjes.

    Werk af met dille.

    Smakelijk!

Bron: healthyfood.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating