Panini met camembert, witloof en appel

Panini met camembert, witloof en appel

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 4 panini broodjes
  • 1 camembert
  • 1 appel
  • 2 stronken witloof
  • 1 el kristalsuiker
  • pijnboompitten

Instructies

  1. Snijd het onderste stuk van het witloof en maak alle blaadjes los.

  2. Doe wat boter in een kookpotje en stoof er het witloof in.

    Strooi er de kristalsuiker over zodat het witloof mooi karameliseert.

  3. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in dunne schijfjes.

  4. Rooster de pijnboompitten in een anti-kleefpan.

  5. Snijd de paninibroodjes overlangs door.

  6. Beleg de onderste helft met blaadjes gekarameliseerd witloof.

  7. Leg daarop stukjes camembert.

    Werk af met de schijfjes appel en de pijnboompitten.

  8. Leg het bovenste deel van het broodje bovenop alles.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  9. Bak de panini's op een met bakpapier beklede rooster voor 5 min in een voorverwarmde oven van 200°C.

  10. Als de broodjes na deze 5 min nog niet bruin kleuren kan je ze nog even onder de grill leggen. Blijf hier wel kijken, want ze kunnen zeer snel aanbranden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating