Panini met camembert, witloof en appel
Ingrediënten
- 4 panini broodjes
- 1 camembert
- 1 appel
- 2 stronken witloof
- 1 el kristalsuiker
- pijnboompitten
Instructies
-
Snijd het onderste stuk van het witloof en maak alle blaadjes los.
-
Doe wat boter in een kookpotje en stoof er het witloof in.
Strooi er de kristalsuiker over zodat het witloof mooi karameliseert.
-
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in dunne schijfjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een anti-kleefpan.
-
Snijd de paninibroodjes overlangs door.
-
Beleg de onderste helft met blaadjes gekarameliseerd witloof.
-
Leg daarop stukjes camembert.
Werk af met de schijfjes appel en de pijnboompitten.
-
Leg het bovenste deel van het broodje bovenop alles.
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bak de panini's op een met bakpapier beklede rooster voor 5 min in een voorverwarmde oven van 200°C.
-
Als de broodjes na deze 5 min nog niet bruin kleuren kan je ze nog even onder de grill leggen. Blijf hier wel kijken, want ze kunnen zeer snel aanbranden.