Marshmallowmousse met rood fruit
Ingrediënten
- 300 g rood fruit (diepvries)
- 2 el kristalsuiker
- 2 blaadjes gelatine
- 400 ml room 40% VG
- 400 g marshmallows
- 200 g vanille yoghurt
- 24 verse frambozen
Instructies
Coulis van rood fruit
-
Zet een pannetje op een laag vuurtje.
Breng er het rood fruit in en laat smelten.
-
Voeg de kristalsuiker toe aan het fruit.
-
Week de gelatine in een kommetje met koud water.
-
Als het fruit gaar is, mix je alles zeer fijn tot je een coulis bekomt.
-
Knijp de gelatine uit en laat smelten in de warme coulis.
-
Verdeel de coulis over de potjes en laat opstijven in de koelkast.
Marshmallowmousse
-
Breng de room in een pannetje en verwarm.
-
Breng alle marshmallows in de room en laat op een zacht vuurtje smelten.
Roer regelmatig om.
-
Wanneer alle marshmallows gesmolten zijn, zet je het vuur af.
Roer er de vanilleyoghurt door.
-
Verdeel de marshmallowmousse over de potjes bovenop de coulis.
-
Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
-
Werk af met verse frambozen.
Smakelijk!