Marshmallowmousse met rood fruit

Marshmallowmousse met rood fruit

Hoeveelheid 6 glaasjes

Ingrediënten

  • 300 g rood fruit (diepvries)
  • 2 el kristalsuiker
  • 2 blaadjes gelatine
  • 400 ml room 40% VG
  • 400 g marshmallows
  • 200 g vanille yoghurt
  • 24 verse frambozen

Instructies

Coulis van rood fruit

  1. Zet een pannetje op een laag vuurtje.

    Breng er het rood fruit in en laat smelten.

  2. Voeg de kristalsuiker toe aan het fruit.

  3. Week de gelatine in een kommetje met koud water.

  4. Als het fruit gaar is, mix je alles zeer fijn tot je een coulis bekomt.

  5. Knijp de gelatine uit en laat smelten in de warme coulis.

  6. Verdeel de coulis over de potjes en laat opstijven in de koelkast.

Marshmallowmousse

  1. Breng de room in een pannetje en verwarm.

  2. Breng alle marshmallows in de room en laat op een zacht vuurtje smelten.

    Roer regelmatig om.

  3. Wanneer alle marshmallows gesmolten zijn, zet je het vuur af.

    Roer er de vanilleyoghurt door.

  4. Verdeel de marshmallowmousse over de potjes bovenop de coulis.

  5. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.

  6. Werk af met verse frambozen.

    Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating