Gevulde pastaschelp met zalm
Hoeveelheid 8 hapjes
Ingrediënten
- 8 grote pastaschelpen
- 70 g gerookte zalm
- 70 g verse zalm
- 1/2 citroen
- 120 g mascarpone
- geraspte parmezaan
- 1 el peterselie (fijngesneden)
- olijfolie
- peper en zout
Instructies
-
Kook de pastaschelpen al dente in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij de gerookte en verse zalm in kleine stukjes.
-
Meng de zalmstukjes onder de mascarpone.
-
Kruid met peper en zout.
-
Voeg het sap van 1/2 citroen toe en de peterselie. Roer alles goed door elkaar.
-
Neem een ovenschaal en wrijf deze in met olijfolie.
-
Vul de pastaschelpen op met de zalmvulling.
-
Leg de gevulde pastaschelpen in de ovenschaal. Druppel nog wat olijfolie over de schelpen.
-
Bestrooi de schelpen met geraspte parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 185°C en bak de schelpen 12min in de hete oven.
Serveer op een bordje.
Smakelijk!
Bron: Libelle Lekker