![](https://i0.wp.com/miss-bonbon.be/wp-content/uploads/2019/12/80803733_711990542540950_1647147656260091904_n.jpg?fit=300%2C225&ssl=1)
Glaasje met appel, rode biet en forelmousse
Hoeveelheid 6 personen
Ingrediënten
- 140 g gerookte forel
- 25 ml room (35%VG)
- 3 el zure room
- 1/2 citroen
- 1 voorgekookte rode biet
- 1 Granny Smith appel
- dille
- peper en zout
Instructies
-
Doe de forel, de zure room en de room in een blender of beker en mix deze fijn.
-
Kruid met peper, zout, het sap van een halve citroen en dille.
-
Snij de voorgekookte rode biet in blokjes.
-
Verwijder het klokhuis van de appel, maar laat de schil er aan.
Snij deze ook in blokjes.
-
Meng de appel- en rode bietblokjes door elkaar en verdeel over de glaasjes.
-
Doe de forelmousse in een spuitzak en spuit in de glaasjes.
-
Laat ongeveer 1 uur in de koelkast opstijven en dien daarna op.
Smakelijk!
Bron: Libelle Lekker