Slaatje met nectarine, burrata en prosciutto

Slaatje met nectarine, burrata en prosciutto

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 2 gele nectarines
  • 6 sneetjes prosciutto
  • rucola
  • olijfolie
  • 2 burrata's
  • peper en zout
  • 2 el amandelschilfers

Instructies

  1. Doe de amandelschilfers in een anti-kleefpan en laat ze op een middelhoog vuur roosteren. Hou goed in het oog zodat ze niet zwart kleuren.

  2. Was de nectarines, verwijder de pit en snij in partjes.

  3. Verdeel de rucola over de bordjes.

  4. Leg er de nectarinepartjes over.

  5. Neem de prosciutto en maak er nestjes/toefjes van.
    Verdeel deze tussen de nectarines.

  6. Leg de burrata in het midden van het bord en trek langs boven wat open.

    Sprenkel wat olijfolie over de burrata en de rest van het bord.

  7. Kruid met peper en zout.

    Werk af met de geroosterde amandelschilfers.

    Smakelijk!

Inspiratie: Delhaize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating