Slaatje met nectarine, burrata en prosciutto
Hoeveelheid 2 personen
Ingrediënten
- 2 gele nectarines
- 6 sneetjes prosciutto
- rucola
- olijfolie
- 2 burrata's
- peper en zout
- 2 el amandelschilfers
Instructies
-
Doe de amandelschilfers in een anti-kleefpan en laat ze op een middelhoog vuur roosteren. Hou goed in het oog zodat ze niet zwart kleuren.
-
Was de nectarines, verwijder de pit en snij in partjes.
-
Verdeel de rucola over de bordjes.
-
Leg er de nectarinepartjes over.
-
Neem de prosciutto en maak er nestjes/toefjes van.
Verdeel deze tussen de nectarines. -
Leg de burrata in het midden van het bord en trek langs boven wat open.
Sprenkel wat olijfolie over de burrata en de rest van het bord.
-
Kruid met peper en zout.
Werk af met de geroosterde amandelschilfers.
Smakelijk!
Inspiratie: Delhaize