Glaasje met auberginekaviaar, kip en granaatappel
Hoeveelheid 4 glaasjes
Ingrediënten
- 4 dunnen kippenlapjes
- 100 g auberginekaviaar vind je bij de dips in de supermarkt
- 1 snuifje komijnpoeder
- 1,5 el gehakte pistachenootjes
- 60 g yoghurt
- granaatappelpitjes
- 1/2 el olijfolie
- peper en zout
Instructies
-
Meng de yoghurt met de olijfolie. Kruid met de komijn, peper en zout.
-
Vul de glaasjes met een laagje auberginekaviaar.
-
Daarna een laagje yoghurt.
-
Werk af met de granaatappelpitjes en de gehakte pistachenootjes.
-
Kruid de kip met peper en zout en bak de kippenlapjes in een grillpan.
-
Prik de kip op een lange prikker en leg in het glaasje.
Bron: Libelle lekker