Kruidenpannenkoekjes met zalm en mosterddressing
Ingrediënten
- 125 g volkoren bloem
- 1/2 tl bakpoeder
- 1 ei
- 200 ml melk
- 2 el bieslook
- 2 el tijm
- 2 el peterselie
- gerookte zalm
- 200 g zure room
- 1 el mosterd
- pistachenootjes
- peper en zout
- zonnebloemolie
Instructies
-
Maak het deeg voor de pannenkoekjes door de bloem, het bakpoeder, het ei en de melk te mengen in een kom.
-
Meng er de kruiden onder en kruid af met peper en zout.
-
Doe een kleine hoeveelheid zonnebloemolie in een pannenkoekenpan en bak hierin kleine pannenkoekjes.
-
Meng ondertussen de zure room met de mosterd en hak de pistachenootje grof.
-
Dien de pannenkoekjes lauw warm op. Werk af met de gerookte zalm, de dressing en de gehakte pistachenootjes. Smakelijk!
Bron: Lidl