Ricotta met rood fruit

Ricotta met rood fruit

Ingrediënten

  • 200 g ricotta
  • 1 citroen
  • 2 el honing
  • 300 g gemengd rood fruit (diepvries)
  • 4 aardbeien (vers)
  • 2 el amandelschilfers

Instructies

  1. Doe het gemengd fruit in een pannetje samen met een klein scheutje water.

    Laat op een laag vuur smelten/ontdooien.

  2. Was de citroen en rasp de schil.

    Roer de ricotta los in een potje en meng er de zeste van de citroen onder.

  3. Roer 1 el honing door de ricotta.

    Roer de andere lepel honing door het rood fruit.

  4. Schep een grote lepel ricotta op een bordje.

    Leg wat rood fruit er naast. Neem nog wat van het rode sap om rond de ricotta te lepelen.

  5. Snij de aardbeien in 2 en leg op de ricotta.

    Werk af met de amandelschilfers.

    Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating