Noedels met chilli-tonijn

Noedels met chili-tonijn

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 300 g tonijn in eigen nat (blik)
  • 250 g rijstnoedels
  • 150 g diepvries erwten
  • 2 el chilisaus (Sriracha)
  • 75 g verse spinazie
  • 1 courgette
  • 1 kl sesamolie
  • 1 el sojasaus
  • 2 el gebakken uitjes

Instructies

  1. Laat de tonijn uitlekken.

    Maak de tonijn los en meng er de chilisaus, sojasaus en sesamolie door.

  2. Was de courgette en snij in zeer kleine blokjes.

    Meng de courgetteblokjes door de tonijn. Zet even in de koelkast.

  3. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.

    Voeg de diepvrieserwten toe aan het kookwater 1 min voor het einde van de kooktijd van de noedels.

  4. Giet hierna het water af en laat er koud water over stromen.

  5. Neem diepe borden en verdeel er de spinazieblaadjes over.

    Leg de noedels op de spinazieblaadjes en schep er wat erwtjes rond.

  6. Schep enkele lepels tonijnmengsel bovenop de noedels en werk af met een lepel gebakken uitjes.

    Smakelijk!

Bron: healthyfood.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating