Brownies met witte chocolade en walnoten

Brownies met witte chocolade en walnoten

Ingrediënten

  • 125 g boter
  • 125 g pure chocolade
  • 160 g lichte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 150 g bloem
  • 15 g pure cacao
  • een handvol witte chocolade
  • een handvol walnoten
  • een snuifje zout

Instructies

  1. Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.

  2. Meng de cacao met de bloem en een snuifje zout.

  3. Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa.

  4. Meng de opgeklopte eieren voorzichtig door de bloem.

  5. Roer dan de gesmolten boter en chocolade door de massa.

  6. Hak de witte chocolade en walnoten in grove stukken.

  7. Meng de stukken witte chocolade en walnoten door het browniebeslag.

  8. Neem een ovenschaal en bekleed met bakpapier.

    Verwarm de oven op 170°C.

  9. Bak de brownie 25 min in een voorverwarmde oven van 170°C.

    Laat afkoelen in de ovenschaal.

  10. Bewaar de brownie niet in de koelkast. Anders gaat deze te snel uitdrogen.

    Smakelijk!

Bron: www.patesserie.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating