Hartige wafel met mosterd, kaas en tomaat

Hartige wafel met mosterd, kaas en tomaat

Hoeveelheid 2 stuks

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • 1 tomaat
  • 100 g gruyèrekaas
  • 2 kl mosterd

Instructies

  1. Rol het vel bladerdeeg open en snij er de ronde kanten af zodat je een groot vierkant bekomt.

  2. Snijd het vierkant in 4 kleinere vierkantjes.

  3. Besmeer 2 van de 4 vierkantjes met mosterd.

  4. Leg bovenop de mosterd een hoopje gruyèrekaas.

  5. Snij de tomaat in stukken en verwijder de zaadjes.

    snij in kleine blokjes.

  6. Leg de tomatenblokjes op de gruyèrekaas.

  7. Werk af door de vierkantjes bladerdeeg die niet belegd zijn bovenop de belegde vierkanten te leggen. Druk de zijkanten stevig aan met je vingers.

  8. Verwarm een wafelijzer voor. Leg er de bladerdeegpakjes tussen laat enkele minuten bakken tot de wafeltjes mooi bruin zien. Serveer warm tot lauw.

    Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *