Ga terug
Print

Glaasje met auberginekaviaar, kip en granaatappel

Hoeveelheid 4 glaasjes

Ingrediƫnten

  • 4 dunnen kippenlapjes
  • 100 g auberginekaviaar vind je bij de dips in de supermarkt
  • 1 snuifje komijnpoeder
  • 1,5 el gehakte pistachenootjes
  • 60 g yoghurt
  • granaatappelpitjes
  • 1/2 el olijfolie
  • peper en zout

Instructies

  1. Meng de yoghurt met de olijfolie. Kruid met de komijn, peper en zout.

  2. Vul de glaasjes met een laagje auberginekaviaar.

  3. Daarna een laagje yoghurt.

  4. Werk af met de granaatappelpitjes en de gehakte pistachenootjes.

  5. Kruid de kip met peper en zout en bak de kippenlapjes in een grillpan.

  6. Prik de kip op een lange prikker en leg in het glaasje.