Ga terug
Print

Kruidenpannenkoekjes met zalm en mosterddressing

Ingrediƫnten

  • 125 g volkoren bloem
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 2 el bieslook
  • 2 el tijm
  • 2 el peterselie
  • gerookte zalm
  • 200 g zure room
  • 1 el mosterd
  • pistachenootjes
  • peper en zout
  • zonnebloemolie

Instructies

  1. Maak het deeg voor de pannenkoekjes door de bloem, het bakpoeder, het ei en de melk te mengen in een kom.

  2. Meng er de kruiden onder en kruid af met peper en zout.

  3. Doe een kleine hoeveelheid zonnebloemolie in een pannenkoekenpan en bak hierin kleine pannenkoekjes.

  4. Meng ondertussen de zure room met de mosterd en hak de pistachenootje grof.

  5. Dien de pannenkoekjes lauw warm op. Werk af met de gerookte zalm, de dressing en de gehakte pistachenootjes. Smakelijk!