Ga terug
Print

Ontbijttiramisu met aardbeien en granola

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediƫnten

  • 250 g ricotta
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 2 el Ahornsiroop
  • 8-10 aardbeien
  • 8 el granola
  • 4 el pompoenpitten
  • enkele blauwe bessen (afwerking)
  • 1 el chiazaad (optioneel)

Instructies

  1. Meng de ricotta met de Griekse yoghurt en de Ahornsiroop door elkaar.

  2. Neem 4 glaasjes en breng 2 el granola op de bodem van ieder glas.

    Maak verse granola zoals hier beschreven.

  3. Snij de aardbeien overlangs in schijfjes en plaats de schijfjes langs de wand van het glas.

  4. Breng 2 el ricottamengsel per glas op de granola in het midden van de glaasjes.

  5. Strooi hierover de pompoenpitten (1 el per glas).

    Verdeel de rest van het ricottamengsel over de glaasjes.

  6. Werk de glaasjes af met kleine stukjes aardbei en enkele blauwe bessen.

    Strooi er optioneel nog wat chiazaad bovenop.

    Smakelijk!