Ga terug
Print

Granola met pecannoten en kokos

Hoeveelheid 10 porties

Ingrediënten

  • 1 el kokosolie
  • 400 g havermout
  • 1,5 dl rijstmelk
  • 1 el honing
  • 70-100 g pecannoten
  • 40 g kokosschilfers
  • 30 g pompoenpitten

Instructies

  1. Meng de havermout met de rijstmelk door elkaar.

  2. Smelt de kokosolie in een pannetje en meng de gesmolten kokosolie door de havermout.

  3. Roer ook de honing er door.

  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. Verdeel de granola over de bakplaat.

    Plaats deze in de voorverwarmde oven en laat 20 min bakken.

  6. Verdeel de pecannoten op een andere bakplaat en laat deze de laatste 10 min van de baktijd van de granola meebakken in de hete oven.

  7. Laat alles afkoelen en meng dan de granola, pecannoten, kokosschilfers en pompoenpitten door elkaar. (ik hak de pecannoten in grove stukken).

    Smakelijk!

Tip

Lekker met sojayoghurt en vers fruit