Ga terug
Print

Toast champignon met look en tijm

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediƫnten

  • 250 g champignons
  • 1 sjalot
  • 4 teentjes look
  • 6 takjes verse tijm
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 citroen
  • olijfolie
  • brood

Instructies

  1. Schil de sjalot en de look en hak fijn.

    Breng wat olijfolie in een kom en laat de sjalot met ui 5min stoven op een middelhoog vuur.

  2. Snij de champignons in schijfjes.

    Laat meestoven met de look en sjalot tot ze zacht zijn (ong 10 min).

  3. Kruid met peper en zout.

    Verwijder de tijm van de takjes en voeg toe.

  4. Voeg het sap van een halve citroen toe samen met de yoghurt.

    Roer alles door elkaar.

  5. Snij een snede van het brood en beleg met de champignons.

    Als je dit wenst kan je het brood ook eerst nog toasten.

    Smakelijk!