Dip met zongedroogde tomaten en geitenkaas
Fris dipsausje om met Nacho's te eten.
Ingrediënten
- 1 teentje look
- 200 g zongedroogde tomaatjes
- 20 tal olijven
- 1 zacht geitenkaasje
- 2 el Philadelphia natuur
- 3 takjes basilicum
Instructies
-
Verwijder de tomaatjes uit de olie.
Hou de olie bij.
-
Breng de look, de tomaatjes en de olijven in een blender en mix alles fijn.
[thermomix: 4 à 5 sec, stand 6]
-
Voeg het geitenkaasje en de 2 eetlepels Philadelphia toe.
Mix in de blender tot alles goed gemengd is.
[thermomix: plaats de vlinder, 15 sec, stand 3]
-
Afhankelijk van hoe 'droog' de tomaatjes zijn, kan je nog wat olie van de tomaatjes toevoegen om de dipsaus iets smeuïger te maken.
-
Kruid de dipsaus bij met peper en zout.
-
Snij de basilicum met een mesje fijn en roer deze net voor het opdienen door de dipsaus. (Hou ook enkele snippertje over als decoratie voor bovenop de dip)