Croque met brie, appel en kalkoen
Hoeveelheid 4 croques
Ingrediënten
- 8 sneden brood (toastbrood)
- een halve appel
- 1 stuk brie
- 8 schelletjes kalkoenfilet
- boter
- amandelschilfers
Instructies
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd in fijne schijfjes. Laat de pel aan de appel.
-
Snijd het stuk brie in plakjes.
-
Leg 4 boterhammen voor u open.
Leg op iedere boterham 2 sneetjes kalkoenfilet.
-
Leg hierop de appelschijfjes. Verdeel de appelschijfjes over de boterham tot deze helemaal bedekt is.
-
Strooi amandelschilfers over de appel.
-
Leg de plakjes brie als laatste op de boterham en eindig met opnieuw een sneetje brood.
-
Smeer de buitenkanten van de croque in met wat boter.
-
Bak de croques in een croquetoestel tot ze goudbruin zien en de kaas gesmolten is.
Smakelijk!