Tiramisu met ricotta en aardbeien
Hoeveelheid 4 personen
Ingrediënten
- 250 g ricotta
- 150 g Griekse yoghurt
- 2 el Ahornsiroop
- 12 tal aardbeien
- 12 Boudoir koekjes
- 1 tas koffie
- 2 el chocolade stukjes (afwerking)
Instructies
-
Meng de ricotta met de Griekse yoghurt en de Ahornsiroop door elkaar.
-
Neem 4 glaasjes.
Dep de koekjes in de koffie en leg deze op de bodem van de glaasjes.
-
Schep hier 1 grote lepel ricottamengeling over.
-
Snij de aardbeien in schijfjes en bedek het hele oppervlak met schijfjes aardbei.
-
Verdeel hierover een kleine lepel ricottamengeling.
-
Dep opnieuw koekjes in de koffie en leg deze op de ricottamengeling.
-
Verdeel de rest van de ricottamengeling over de 4 glaasjes.
-
Snij de aardbeien in kleine stukjes en verdeel over de glaasjes.
Werk af met enkele stukjes pure chocolade en eventueel wat blauwe bessen.
Smakelijk!