Toast champignon met look en tijm
Hoeveelheid 2 personen
Ingrediënten
- 250 g champignons
- 1 sjalot
- 4 teentjes look
- 6 takjes verse tijm
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 citroen
- olijfolie
- brood
Instructies
-
Schil de sjalot en de look en hak fijn.
Breng wat olijfolie in een kom en laat de sjalot met ui 5min stoven op een middelhoog vuur.
-
Snij de champignons in schijfjes.
Laat meestoven met de look en sjalot tot ze zacht zijn (ong 10 min).
-
Kruid met peper en zout.
Verwijder de tijm van de takjes en voeg toe.
-
Voeg het sap van een halve citroen toe samen met de yoghurt.
Roer alles door elkaar.
-
Snij een snede van het brood en beleg met de champignons.
Als je dit wenst kan je het brood ook eerst nog toasten.
Smakelijk!
Bron: deliciouslyella.com