Ga terug
Print

Kwarteleitjes tonnato

Hoeveelheid 8 glaasjes

Ingrediƫnten

  • 8 kwarteleitjes
  • enkele blaadjes rucola
  • 200 g tonijn uit blik
  • 2 anjovisfilets
  • citroensap
  • 1 el kappertjes
  • enkele gedroogde tomaten
  • 2 el mayonaise
  • zeezout

Instructies

  1. Kook de kwarteleitjes 4 min lang.

    Laat afkoelen en pel ze voorzichtig.

  2. Laat de tonijn uitlekken.

    Snij de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes.

  3. Pureer de tonijn en ansjovisfilets en meng er de mayonaise door.

    Voeg de kappertjes toe en plet.

  4. Voeg citroensap toe naar eigen smaak.

  5. Verdeel de tonnato over de glaasjes.

  6. Plaats een kwarteleitje in het midden en verdeel er de stukjes gedroogde tomaten rond.

  7. Werk af met een blaadje rucola en wat grof zeezout.

    Smakelijk!