Ga terug
Print

Peperkoektoast met mango, ricotta en gerookte eendenborst

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediënten

  • 2 sneetjes peperkoek
  • 60 g ricotta
  • 1,5 el gehakte basilicum
  • 4 sneetjes gerookte eendenborst
  • 4 schijfjes verse mango
  • 1,5 el room

Instructies

  1. Zet de oven op grillfunctie (200°C).

    Snij de peperkoek in 2 gelijke stukken.

  2. Rooster de peperkoek onder de grill. 3 min langs één kant en nog 2 min op de andere kant.

    Laat afkoelen op een rooster.

  3. Meng de ricotta met de room door elkaar.

    Kruid met peper en zout. Roer er de gehakte basilicum door.

  4. Schil de mango en snij er 4 kleine schijfjes uit.

  5. Als de toastjes afgekoeld zijn, spuit je 2 bolletjes ricotta op het toastje.

    Leg hierop een schijfje mango en een sneetje gerookte eendenborst.

    Smakelijk!