Ga terug
Print

Pasta met aubergine en Merguez

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediƫnten

  • 300 g pasta
  • 5 Merguez worsten
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 1 aubergine
  • 1 blik tomatenstukjes
  • 1 el rode wijnazijn
  • oregano
  • peper en zout
  • parmezaan
  • olijfolie

Instructies

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak de Merguez worsten in een pan gaar.
  3. Schil de ui en de look en snipper fijn. Stoof ze in een kom in wat olijfolie.
  4. Snij de aubergine in stukjes en voeg deze toe aan de ui en look. Laat even mee garen.
  5. Voeg de tomatenblokjes en de rode wijnazijn toe. Laat alles enkele minuutjes garen.
  6. Kruid met peper, zout en oregano.
  7. Snij de Merguez worsten in stukjes en meng onder de saus.
  8. Meng tenslotte ook de pasta onder de saus. Dien op met geraspte parmezaan. Smakelijk!