Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg 2 toefjes/cirkeltjes gruyèrekaas op een siliconematje.
Plaats het matje op een bakplaat en bak ongeveer 6 min in een voorverwarmde oven van 200°C. Laat afkoelen.
Schil de schorseneren en leg ze in water met een beetje citroensap.
Kook de schorseneren beetgaar in een pot met water en een scheutje melk.
Snijd de schorseneren in staafjes van ongeveer 10 cm lang.
Bak de staafjes in een pan met wat olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Smelt de parmezaan in de melk op een laag vuurtje.
Mix de melk met parmezaan en kruid met witte peper.
Hou warm op een laag vuurtje.
Kruid de kabeljauw met peper en zout.
Bak de vis in een pan ongeveer 2 min aan elke kant (hangt af van de dikte van de vis).
Druppel de olijfolie in het sausje zodat enkel stipjes ontstaan.
Werk af met het kaaskoekje.