Ga terug
Print

Opgevulde avocado

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediƫnten

  • 2 avocado's
  • 200 g garnalen
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 el pistachenoten
  • 3 el granaatappelpitjes
  • peper en zout

Instructies

  1. Haal de pitjes uit de granaatappel door hem in 2 te snijden en op de schil te kloppen met een zware lepel of stamper.

  2. Snij de avocado's overlangs in 2. Verwijder de pit en hol hem wat verder uit zodat je een grotere holte bekomt.

  3. Snij het verwijderde avocadovruchtvlees in kleine stukjes.

    Doe in een kom.

  4. Voeg de garnalen, pistachenoten en granaatappelpitten toe.

    Roer er de yoghurt door en kruid met peper en zout.

  5. Vul de avocado's op met de mengeling.

    Werk af met enkele granaatappelpitjes en pistachenoten.

    Smakelijk!