Ga terug
Print

Griekse pastasalade met komkommer, meloen en feta

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediƫnten

  • 250 g Griekse pasta
  • 1 komkommer
  • 1/2 Galiameloen
  • 200 g fetakaas
  • 1/2 citroen
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Instructies

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water.

    Laat de gare pasta afkoelen onder stromend koud water.

  2. Was de komkommer en verwijder de zaadjes.

    Snij de komkommer met de schil in blokjes.

  3. Snij de meloen in twee en verwijder de pitjes.

    Schil de halve meloen en snij in blokjes.

  4. Meng de meloenblokjes en de komkommerblokjes door de afgekoelde Griekse pasta.

  5. Pers een halve citroen en meng het citroensap samen met de olijfolie door de pastasalade.

  6. Snij de fetakaas in blokjes en meng door de pastasalade.

    Kruid met peper en zout.

    Smakelijk!