Ga terug
Print

Tiramisu met ricotta en aardbeien

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediƫnten

  • 250 g ricotta
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 2 el Ahornsiroop
  • 12 tal aardbeien
  • 12 Boudoir koekjes
  • 1 tas koffie
  • 2 el chocolade stukjes (afwerking)

Instructies

  1. Meng de ricotta met de Griekse yoghurt en de Ahornsiroop door elkaar.

  2. Neem 4 glaasjes.

    Dep de koekjes in de koffie en leg deze op de bodem van de glaasjes.

  3. Schep hier 1 grote lepel ricottamengeling over.

  4. Snij de aardbeien in schijfjes en bedek het hele oppervlak met schijfjes aardbei.

  5. Verdeel hierover een kleine lepel ricottamengeling.

  6. Dep opnieuw koekjes in de koffie en leg deze op de ricottamengeling.

  7. Verdeel de rest van de ricottamengeling over de 4 glaasjes.

  8. Snij de aardbeien in kleine stukjes en verdeel over de glaasjes.

    Werk af met enkele stukjes pure chocolade en eventueel wat blauwe bessen.

    Smakelijk!