Over mij

Hallo!

Leuk dat je de weg vond naar mijn blog! Mijn naam is Lise en ik wil jullie wat meer bijbrengen over mijn grote passie: Koken, en meer bepaald bakken. In mijn kindertijd werd ik steeds geprikkeld door het maken van koekjes en ander gebak. Wanneer er vrienden of vriendinnen op bezoek kwamen, stond bakken resoluut op de planning. Deze passie is mijn hele leven met me mee gegroeid.

Waar het begon met helpen bij het bakken, probeer ik nu, jaren later zelf nieuwe dingen uit en experimenteer ik met verschillende smaken die ikzelf lekker vind. Van macarons, tot taarten en risotto’s. Ik probeer het allemaal uit.

Wanneer ik in de keuken sta, kan ik me volledig ontspannen. Ik kan me echt verdiepen in het klaarmaken van gerechten. Koken en bakken is uiteraard het leukst wanneer er geproefd kan worden. Daarom nodig ik graag mensen uit om mijn passie mee te delen. Koken voor vrienden en familie is voor mij een echt plezier.

Met deze blog wil ik mensen inspireren en misschien aan enkelen mijn grote passie doorgeven.

Mijn blog is een verzameling van recepten die ik vaak maak. Als ik een recept overgenomen heb van een website, boek of tijdschrift wordt de bron onderaan het recept vermeld. Dit is ook zo wanneer ik mij geïnspireerd heb op een bestaand recept.

Ik gebruik mijn Thermomix in heel veel gerechten, maar ik schrijf deze altijd zo waardoor mensen zonder Thermomix ook aan de slag kunnen. Personen die een Thermomix bezitten vinden de instructies terug tussen vierkante haakjes [  ].

Ik zou zeggen, geniet ervan!