
Peperkoektoast met mango, ricotta en gerookte eendenborst
Hoeveelheid 4 personen
Ingrediënten
- 2 sneetjes peperkoek
- 60 g ricotta
- 1,5 el gehakte basilicum
- 4 sneetjes gerookte eendenborst
- 4 schijfjes verse mango
- 1,5 el room
Instructies
-
Zet de oven op grillfunctie (200°C).
Snij de peperkoek in 2 gelijke stukken.
-
Rooster de peperkoek onder de grill. 3 min langs één kant en nog 2 min op de andere kant.
Laat afkoelen op een rooster.
-
Meng de ricotta met de room door elkaar.
Kruid met peper en zout. Roer er de gehakte basilicum door.
-
Schil de mango en snij er 4 kleine schijfjes uit.
-
Als de toastjes afgekoeld zijn, spuit je 2 bolletjes ricotta op het toastje.
Leg hierop een schijfje mango en een sneetje gerookte eendenborst.
Smakelijk!
Bron: Libelle Lekker