
Pasta met aubergine en Merguez
Hoeveelheid 4 personen
Ingrediënten
- 300 g pasta
- 5 Merguez worsten
- 1 ui
- 2 teentjes look
- 1 aubergine
- 1 blik tomatenstukjes
- 1 el rode wijnazijn
- oregano
- peper en zout
- parmezaan
- olijfolie
Instructies
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Bak de Merguez worsten in een pan gaar.
-
Schil de ui en de look en snipper fijn. Stoof ze in een kom in wat olijfolie.
-
Snij de aubergine in stukjes en voeg deze toe aan de ui en look. Laat even mee garen.
-
Voeg de tomatenblokjes en de rode wijnazijn toe. Laat alles enkele minuutjes garen.
-
Kruid met peper, zout en oregano.
-
Snij de Merguez worsten in stukjes en meng onder de saus.
-
Meng tenslotte ook de pasta onder de saus. Dien op met geraspte parmezaan. Smakelijk!
Inspiratie: Njam.tv