Opgevulde avocado
Hoeveelheid 2 personen
Ingrediënten
- 2 avocado's
- 200 g garnalen
- 4 el Griekse yoghurt
- 2 el pistachenoten
- 3 el granaatappelpitjes
- peper en zout
Instructies
-
Haal de pitjes uit de granaatappel door hem in 2 te snijden en op de schil te kloppen met een zware lepel of stamper.
-
Snij de avocado's overlangs in 2. Verwijder de pit en hol hem wat verder uit zodat je een grotere holte bekomt.
-
Snij het verwijderde avocadovruchtvlees in kleine stukjes.
Doe in een kom.
-
Voeg de garnalen, pistachenoten en granaatappelpitten toe.
Roer er de yoghurt door en kruid met peper en zout.
-
Vul de avocado's op met de mengeling.
Werk af met enkele granaatappelpitjes en pistachenoten.
Smakelijk!
Bron: Spar