Griekse pastasalade met komkommer, meloen en feta
Hoeveelheid 4 personen
Ingrediënten
- 250 g Griekse pasta
- 1 komkommer
- 1/2 Galiameloen
- 200 g fetakaas
- 1/2 citroen
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Instructies
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking in licht gezouten water.
Laat de gare pasta afkoelen onder stromend koud water.
-
Was de komkommer en verwijder de zaadjes.
Snij de komkommer met de schil in blokjes.
-
Snij de meloen in twee en verwijder de pitjes.
Schil de halve meloen en snij in blokjes.
-
Meng de meloenblokjes en de komkommerblokjes door de afgekoelde Griekse pasta.
-
Pers een halve citroen en meng het citroensap samen met de olijfolie door de pastasalade.
-
Snij de fetakaas in blokjes en meng door de pastasalade.
Kruid met peper en zout.
Smakelijk!
Bron: Libelle Lekker