Zalm met ananas en honing-look marinade
Hoeveelheid 2 personen
Ingrediënten
- 2 zalmfilets
- 5 ananasringen
- 4 el olijfolie
- 2 el honing
- 4 teentjes look
- 2 el citroensap
- peper en zout
Instructies
-
Meng de olijfolie, honing en citroensap door elkaar.
-
Schil de look en pers de teentjes door een lookperser.
Voeg de look toe aan de marinade.
-
Neem een vuurvaste schotel en verdeel er de ananasschijven in.
-
Leg de stukken zalm op de ananas.
Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de honing-look marinade over de zalm.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bak de zalm 15-20 min in de voorverwarmde oven.
(De tijd is afhankelijk van de dikte van de zalm)
-
Serveer met krielpatatjes.
Smakelijk!