Havermout met appel, kokos en blauwe bessen

Havermout met appel, kokos en blauwe bessen

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 140 g havermout
  • 3 appels
  • een handvol geschaafde kokos
  • een handvol blauwe bessen
  • 20 g amandelnoten
  • 1 el sojayoghurt
  • 1 limoen
  • 100 ml kokoswater

Instructies

  1. Schil 2 van de 3 appelen en verwijder het klokhuis.

    Verwijder het klokhuis van de derde appel, maar laat de schil er aan.

  2. Doe de stukken appel in een blender of Thermomix en mix fijn.

  3. Doe het kokoswater bij de gemixte appelen en roer even om.

    Breng alles over naar een grote mengkom.

  4. Breng de havermout in de mengkom en meng goed door de gemixte appelen.

  5. Voeg nu de blauwe bessen, geschaafde kokos, amandelnoten en de yoghurt toe.

  6. Rasp de limoen en voeg de limoenzeste toe.

  7. Zet het geheel 15 min in de koelkast.

    Smakelijk!

Inspiratie: De detox kitchen bible

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating