Tagliata van rund

Tagliata van rund

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 2 rundsteaks (ong 200g elk)
  • rucola
  • 6 kerstomaatjes
  • 6 gedroogde tomaatjes
  • parmezaanschilfers
  • balsamicocrème
  • peper en zout

Instructies

  1. Haal de steaks uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.

    Kruid goed met peper van de molen en grof zout.

  2. Laat een klontje boter smelten op een hoog vuur.

    Bak de steaks in de hete pan. (voor dunnen steaks 1 min aan elke kant, voor dikkere steaks zeker 2 minuten aan iedere kant). De steak moet nog mooi rood zijn van binnen.

  3. Verdeel de rucola over de bordjes.

    Halveer de kerstomaatjes en snij de gedroogde tomaten in stukjes.

    Verdeel over de borden.

  4. Verdeel de parmezaanschilfers over de borden.

  5. Snij de steaks in plakjes en leg deze naast elkaar op de rucola.

  6. Werk af met de balsamicocrème en eventueel nog wat peper van de molen.

    Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating