Kwarteleitjes tonnato
Hoeveelheid 8 glaasjes
Ingrediënten
- 8 kwarteleitjes
- enkele blaadjes rucola
- 200 g tonijn uit blik
- 2 anjovisfilets
- citroensap
- 1 el kappertjes
- enkele gedroogde tomaten
- 2 el mayonaise
- zeezout
Instructies
-
Kook de kwarteleitjes 4 min lang.
Laat afkoelen en pel ze voorzichtig.
-
Laat de tonijn uitlekken.
Snij de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
-
Pureer de tonijn en ansjovisfilets en meng er de mayonaise door.
Voeg de kappertjes toe en plet.
-
Voeg citroensap toe naar eigen smaak.
-
Verdeel de tonnato over de glaasjes.
-
Plaats een kwarteleitje in het midden en verdeel er de stukjes gedroogde tomaten rond.
-
Werk af met een blaadje rucola en wat grof zeezout.
Smakelijk!
Bron: Libelle Lekker