Carpaccio van rund met truffelmayonaise

Carpaccio van rund met truffelmayonaise

Hoeveelheid 2 personen

Ingrediënten

  • 240 g carpaccio van rund
  • 8 appelkappers
  • rucola
  • parmezaanschilfers
  • 8 half gedroogde tomaatjes
  • 1 el mayonaise
  • een scheutje room
  • enkele druppels truffelolie
  • peper van de molen

Instructies

  1. Verdeel de carpaccio mooi over de borden.

  2. Leg een hoopje rucola in het midden van het bord.

  3. Verdeel de parmezaanschilfers, gedroogde tomaatjes en appelkappers over de borden.

  4. Meng 1 el mayonaise met een klein scheutje room en enkele druppels truffelolie. 

    (proef en voeg eventueel wat meer truffelolie toe als je dit wenst)

  5. Verdeel de truffelmayonaise in toefjes over de carpaccio.

  6. Werk af met wat peper van de molen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating