Zoete aardappeltoast met gorgonzola en peer
Hoeveelheid 2 stuks
Ingrediënten
- 1 dikke zoete aardappel
- 1 stuk gorgonzola
- 1 peer
- walnoten
- olijfolie
- rozemarijn
- peper en zout
Instructies
-
Verwarm de op 180°C.
-
Was de zoete aardappel af en snijd hem in dikke plakken. (niet schillen)
-
Wrijf de plakken zoete aardappel in met olijfolie.
Kruid met peper, zout en rozemarijn.
-
Leg de zoete aardappel op een vel bakpapier en plaats in de oven.
-
Bak 20 min in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Haal uit de oven en laat 5 min afkoelen.
-
Snijd ondertussen de gorgonzola en de peer in plakjes.
-
Leg de gorgonzola en de peer bovenop de zoete aardappeltoast.
-
Werk af met enkele walnoten.