Kabeljauw in een jasje van Gandaham met bieslook-couscous
Hoeveelheid 4 personen
Ingrediënten
- 4 stukken kabeljauw (ong 120g per stuk)
- 4 sneden Gandaham
- 100 g couscous
- 100 g zachte geitenkaas
- 100 g zeekraal
- 150 ml groentebouillon
- 2 bosjes bieslook
- 2,5 el olijfolie
- 2,5 el citroensap
Instructies
-
Rol de Gandaham rond de stukken kabeljauw.
Leg in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in de groentebouillon.
-
Laat afkoelen en roer af en toe los met een vork.
-
Snij de bieslook fijn en roer door de couscous.
-
Roer de olie, het citroensap en een snuifje zeezout en peper door elkaar en schep dit ook door de couscous.
-
Bak de vis voor 8min in een oven van 220°C.
-
Bak de zeekraal ondertussen kort in een klein beetje olijfolie.
-
Verkruimel de geitenkaas en meng door de couscous.
-
Leg de kabeljauw op de couscous en werk af met de zeekraal.
Smakelijk!
bron: Claudia Allemeersch