Kabeljauw in een jasje van Gandaham met bieslook-couscous

 

Kabeljauw in een jasje van Gandaham met bieslook-couscous

Hoeveelheid 4 personen

Ingrediënten

  • 4 stukken kabeljauw (ong 120g per stuk)
  • 4 sneden Gandaham
  • 100 g couscous
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 100 g zeekraal
  • 150 ml groentebouillon
  • 2 bosjes bieslook
  • 2,5 el olijfolie
  • 2,5 el citroensap

Instructies

  1. Rol de Gandaham rond de stukken kabeljauw.

    Leg in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie.

  2. Verwarm de oven voor op 220°C.

  3. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in de groentebouillon.

  4. Laat afkoelen en roer af en toe los met een vork.

  5. Snij de bieslook fijn en roer door de couscous.

  6. Roer de olie, het citroensap en een snuifje zeezout en peper door elkaar en schep dit ook door de couscous.

  7. Bak de vis voor 8min in een oven van 220°C.

  8. Bak de zeekraal ondertussen kort in een klein beetje olijfolie.

  9. Verkruimel de geitenkaas en meng door de couscous.

  10. Leg de kabeljauw op de couscous en werk af met de zeekraal.

    Smakelijk!

bron: Claudia Allemeersch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating