Granola met pecannoten en kokos
Ingrediënten
- 1 el kokosolie
- 400 g havermout
- 1,5 dl rijstmelk
- 1 el honing
- 70-100 g pecannoten
- 40 g kokosschilfers
- 30 g pompoenpitten
Instructies
-
Meng de havermout met de rijstmelk door elkaar.
-
Smelt de kokosolie in een pannetje en meng de gesmolten kokosolie door de havermout.
-
Roer ook de honing er door.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel de granola over de bakplaat.
Plaats deze in de voorverwarmde oven en laat 20 min bakken.
-
Verdeel de pecannoten op een andere bakplaat en laat deze de laatste 10 min van de baktijd van de granola meebakken in de hete oven.
-
Laat alles afkoelen en meng dan de granola, pecannoten, kokosschilfers en pompoenpitten door elkaar. (ik hak de pecannoten in grove stukken).
Smakelijk!
Tip
Lekker met sojayoghurt en vers fruit
Bron: De detox kitchen bible